Piele frumoasă și sănătoasă

Se spune că pielea este cel mai de preț accesoriu. Din acest motiv, specialiștii MediBlue au în vedere atât tratarea unor afecțiuni ale pielii, cât și înfrumusețarea acesteia.

  • Procedura PRX -T33
  • Teosyal Kiss

Dermato - Cosmetică

Oboseala, stresul, modul de viață sau pur și simplu trecerea anilor sunt principalii factori, care conduc la schimbări și la îmbătrânirea prematură a pielii. Apariția ridurilor, vergeturile, cearcănele, deshidratarea sunt doar câteva dintre cele mai vizibile aspecte, care nu sunt întotdeauna pe placul nimănui.

Tinerețea fără bătrânețe n-am descoperit-o, în schimb avem o gamă variată de servicii de înfrumusețare, prin care să-ți menții pielea tânără și strălucitoare.

Procedura PRX -T33

Procedura PRX -T33 este răspunsul la problemele cauzate de photoaging, melasme, cicatrici, vergeturi.
  • Revitalizeaza pilelea de pe fata, gat, decolteu si corp
  • Poate fi folosit individual sau poate fi combinat cu alte proceduri estetice: injectabile de biorevitalizare, laser fracțional diodă sau microneedeling, radio frecvență.
  • Remediu NEINVAZIV care stimulează și regenerează în mod eficient țesutul conjunctiv prin producție de neo-colagen.
PRX-T33 este o metodă inovatoare unică pentru biorevitalizare a pielii, fără injecții, fără descuamare ca în cazul peelingului clasic, fără perioadă de recuperare, foarte comfortabil, cu rezultate vizibile imediat. Se efectuează în orice anotimp, inclusiv vara.

Teosyal Kiss

Teosyal Kiss este un produs de îmbunătățire a buzelor, conceput special pentru armonizarea contururilor și a volumului buzelor. Teosyal Kiss este adaptat mobilității buzelor și este potrivit pentru a schimba conturul buzelor, pentru a crește volumul buzelor și pentru a netezi ridurile din jurul gurii. 

Teosyal Kiss are un profil elastic ideal care oferă o injecție mai fină, cu un control optim pentru a obține rezultate naturale și de lungă durată.

Scleroterapia

Scleroterapia este o metodă minim-invazivă folosită în mod frecvent pentru a trata varicele sau așa-numitele vene în pânză de păianjen. Manevra este indicată în cazul telangiectaziilor (dilatațiilor vaselor mici), venelor reticulare, varicelor isolate sau a varicelor recurente.

Procedura nu este una chirurgicală și necesită doar o injecție efectuată de medic, nu necesită anestezie și presupune purtarea ulterioară a ciorapilor elastici. Cu excepția hiperpigmentării, incidența altor eventuale complicații este redusă.

Cea mai modernă substanță folosită pentru scleroterapie este Polidocanolul 0,5% sau 1% în funcție de diametrul venelor. Cu ajutorul substanței venele tratate sunt sclerozate și treptat se transformă în traiecte fibroase invizibile. Efectele procedurii sunt permanente.

Programează-te acum

Te poți programa la noi fie telefonic, fie prin formularul de mai jos.

x

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.