Psihologie

Fă o programare acum!

Psihologie

Povestile sufletului tau pot fi spuse familiei, prietenilor sau persoanelor apropiate dar atunci cand viata te pune in fata unor situatii care esti tentat sa le privesti ca fiind fara iesire iti sugeram sa apelezi la un Psiholog. Acesta se va dovedi a fi partenerul de incredere ce-ti va fi alaturi pentru identificarea alternativelor in vederea depasirii momentelor critice.
”Da, în momentul în care decizi sa mergi la un psiholog, viaţa ta se poate schimba radical. Înveţi să te respecţi, sa te preţuieşti, să te pui pe tine în centrul existentei tale, să ai încredere în tine şi în puterea ta interioară, să îţi trasezi limite şi graniţe clare de interacţiune cu cei din jur. Înveţi cum să nu mai fii dependent, să nu mai cerşeşti iubire şi nimic altceva. Pentru că te ai pe tine şi pe baza iubirii tale de sine iti vei construi viata pe care o meriţi. Calitatea vieţii tale depinde de relaţia pe care o ai cu tine însuţi. Cand te vindeci si te întregeşti, suferinţa inutilă încetează. Tu cum alegi să trăieşti?”
Ursula Yvonne Sandner

Servicii Psihologie
Psiholog ROBU DANIELA
  • EVALUARE PSIHOLOGICĂ INIȚIALĂ - 100 LEI
  • CONSILIERE PSIHOLOGICĂ 30 MINUTE - 80 LEI
  • CONSILIERE PSIHOLOGICĂ 60 MINUTE - 100 LEI
  • CONSILIERE PSIHOLOGICĂ 90 MINUTE - 160 LEI
MediBlue.ro - Asistenta

Contacteaza-ne rapid!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor de catre MediBlue si cu Politica de Confidentialitate (Vezi politica aici)
x

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.