Ne îngrijim de sănătate prin intermediul mediului online

Cu ajutorul tehnologiilor moderne de comunicație, medicii noștri pot consulta, trata și monitoriza pacienți aflați la distanță, fără a fi compromise standardele asistenței medicale.

  • Realizăm consultații gratuite;
  • Avem în vedere și prevenția, nu doar tratarea.

Telemedicina

În contextul actual, generat de apariția și răspândirea virusului, cei mai mulți dintre oameni au evitat deplasarea către unitățile medicale pentru investigarea anumitor afecțiuni. Înțelegem nevoia de a fi în siguranță, însă în egală măsură tragem și un semnal de alarmă, căci sănătatea e primordială în orice situație. Astfel, ne-am extins portofoliul de servicii. Telemedicina presupune furnizarea de la distanță a serviciilor de asistență medicală, bazată pe utilizarea mediului online și tehnologiei, în situații în care cadrul medical și pacientul se află în locații diferite.

Prin intermediul platformelor online moderne, specialiștii noștri oferă accesul rapid la consultații medicale. Totodată, telemedicina facilitează îngrijirea pacientului, oferă posibilitatea unui consult medical atunci când este necesar și îmbunătățește rezultatele tratamentelor medicale. Descoperă specialitățile noastre și contactează-ne!

Programeaza-te acum

Te poti programa la noi fie telefonic fie prin formularul de mai jos.

x

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.